Ортопед-травматолог Дмитро Мордовець

19 апр. 2021 г.1 мин.

Швидко, та ефективно вилікувати кісточку на стопі.

Пост обновлен 30 дек. 2023 г.

Оперативне лікування кісточки

Утворення шишки на великому пальці ноги створює багато проблем. Це суттєво обмежує рухову активність і вибір взуття.

Звісно, можна спробувати народні засоби, але ймовірно, вони не приведуть до очікуваного результату.

У цьому випадку найкращим і єдиним способом позбутися від болю і незручностей є оперативне лікування кісточки. Тим більше, що існують сучасні методи, які дозволяють вирішити проблему швидко і безболісно.

Швидко і ефективно

Повернутися до улюблених підборів, активних тренувань у спортзалі та подорожей може допомогти доктор Дмитро Мордовець, який виконує операції з видалення кісточок на ногах, застосовуючи передові методи Scarf і Chevron Akin Lapidus, які чудово себе зарекомендували в світовій медицині. Вони показують відмінні результати при достатньо швидкій реабілітації, яка не вимагає гіпсу та костилів:

  • одразу після операції можна здійснити тривалу прогулянку;

  • протягом місяців доведеться ходити в спеціальному взутті;

  • через 30 днів можна буде повернутися до улюбленого взуття;

  • через півроку - забути про те, що операція з видалення шишки на великому пальці ноги взагалі була проведена.

Лікування Hallux Valgus не передбачає проведення операції з використанням лазера для проколу шкіри, оскільки це міф. Видалення кісточок вимагає операцій з розрізом, але використання мініінвазивних методик дозволяє скоротити розрізи до кількох проколів. Лазерне видалення кісточок на ногах ціна - найпопулярніший запит пацієнтів, але скільки б це не коштувало, кісточка від цього не зникне.

Доктор Дмитро Мордовець пропонує оптимальне вирішення проблеми, яке дозволить швидко повернутися до активного життя. Тим більше, що на видалення кісточок на ногах ціна досить доступна і виправдана переконливим результатом.

    250
    0